El Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre contracta 28 persones

18 riberencs s’acullen 
al Programa Treball i Formació, i 10 més ho
 fan al Programa Enfeina’t

18 diciembre 2019 10:00 | Actualizado a 18 diciembre 2019 10:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha posat en marxa un conjunt d’accions d’ocupació laboral programades per a l’any 2020 amb finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya.

En concret, 18 veïns de la comarca son els beneficiaris del programa Treball i Formació, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i amb el finançament del Servei d’Ocupació Estatal i del Fons Social Europeu. Els contractats realitzaran tasques de manteniment i desbrossament de camins; tasques de millora d’espais públics i zones naturals als municipis de la comarca, i tasques de recuperació del patrimoni natural i ferroviari al municipi de Móra la Nova. Totes ells rebran una formació transversal de 60 hores que servirà per millorar la seva ocupabilitat i adquirir competències professionals, és a dir, d’aplicació directa al món laboral.

El Consell Comarcal ha rebut una subvenció total de més de 276.796,84 d’euros.

A més, dintre de les polítiques actives d’ocupació del Consell Comarcal s’han contractat 10 persones a través del Programa Enfeina’t, que també està subvencionat pel SOC, amb el finançament del Servei d’Ocupació Estatal i del Fons Social Europeu.

L’objectiu és la contractació temporal de persones en situació d’atur de llarga durada, així com l’acompanyament a la seva inserció laboral.

Comentarios
Multimedia Diari