El Consell Comarcal del Baix Ebre amplia el servei d’acolliment d’urgència amb un nou pis

Amb capacitat per a cinc persones 

28 septiembre 2021 09:03 | Actualizado a 28 septiembre 2021 09:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Consell Comarcal del Baix Ebre amplia les places del servei d’acolliment residencial d’urgència amb un pis a Tortosa, un servei destinat a suplir temporalment la llar familiar per pèrdua de l’habitatge habitual i quan no es dispose de recursos econòmics i de xarxa familiar i social per resoldre la situació.

Així, el Consell Comarcal disposa d’un pis al barri de Remolins de Tortosa amb capacitat per cinc persones, que s’afegeix al que ja té a Camarles, amb capacitat de sis persones i un màxim de dues unitats de convivència, en funcionament des del passat mes de maig.

«La situació de crisi que vivim fa que cada vegada hi hagi més persones al Baix Ebre que tenen dificultats per cobrir les necessitats més bàsiques, com l’habitatge i amb aquest servei donem resposta a aquells casos d’urgència», ha explicat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura. Durant els darrers mesos una persona ha viscut al pis de Camarles i està previst que aquesta setmana hi entre una altra persona. En el cas de l’habitatge de Tortosa ja està a punt per a acollir usuaris quan des de serveis socials es detecte algun cas. El període màxim d’estada és de tres mesos.

Comentarios
Multimedia Diari