Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Consell Comarcal del Baix Ebre contracta 20 aturats

Per fer tasques de manteniment en espais naturals i urbans

Redacció

Whatsapp
Foto: Consell Comarcal del Baix Ebre

Foto: Consell Comarcal del Baix Ebre

El Consell Comarcal del Baix Ebre contracta a jornada completa 20 persones en situació d'atur o beneficiàries de la Renda Mínima d'Inserció per desenvolupar tasques com a peons de manteniment d'espais naturals i urbans a la Via Verda del Baix Ebre i altres indrets de la comarca. Tres d'aquests contractes, d'un any de durada, ja es van formalitzar a finals del mes de desembre, i els 17 restants, de 6 sis mesos, es faran aquest mes de gener.

Aquests 20 contractes formen del programa Treball i Formació, que subvenciona el Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinança el Fons Social Europeu i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, amb l'objectiu d'afavorir, mitjançant una experiència laboral, la inserció i la millora de l'ocupabilitat de les persones aturades amb més dificultats d'inserció.

Dels 20 beneficiaris, 14 han de ser persones en situació d’atur no perceptores de prestacions o subsidis per desocupació i els 6 restants, beneficiaris de la Renda Mínima d’Inserció.

Les persones en situació d'atur interessades en aquesta oferta de treball que vulguin participar en el procés de selecció s'han d'inscriure a l'Oficina de Treball de la Generalitat a Tortosa els dies 17 i 18 de gener. Per la seva banda, les persones beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció interessades han de contactar amb els Serveis d’Assistència Social assignats o directament amb el Consell Comarcal del Baix Ebre fins el 17 de gener.

Temas

  • EBRE

Lea También