Más de Ebre

El Consell Comarcal del Baix Ebre elabora un mapa turístic de rutes en moto

Conté vuit itineraris d’una mitjana de 200 quilòmetres que recorren l’Ebre i Priorat, el Baix Camp, el Matarranya, els Ports i el Baix Aragó

Diari de Tarragona

Whatsapp
La iniciativa ha comptat amb la col·laboració del Moto Club Tortosa. Foto: Consell Comarcal del Baix Ebre

La iniciativa ha comptat amb la col·laboració del Moto Club Tortosa. Foto: Consell Comarcal del Baix Ebre

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha elaborat un mapa turístic de rutes en moto des de les Terres de l’Ebre, concretament vuit itineraris d’una mitjana de 200 quilòmetres que recorren les Terres de l’Ebre, el Priorat, el Baix Camp, el Matarranya, els Ports i el Baix Aragó. 
‘Viu l’Ebre en moto’ pretén promoure el segment del turisme vinculat als viatgers motoritzats i l’edició d’aquest full desplegable s’ha fet amb la col·laboració del Moto Club Terres de l’Ebre i el Moto Club Tortosa. L’actuació ha estat finançada per l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (Idece) i forma part del pla de reactivació socioeconòmica del Baix Ebre.
‘Viu l’Ebre’ inclou vuit rutes a motor: el Baix Ebre, ciutat emmurallada, la mel, les trinxeres, el vi, mar i muntanya, el Port i el pas de barca. Es tracta de recorreguts des del Baix Ebre, que duren entre 3 i 5 hores i que es marquen en un mapa. A més, el full desplegable també inclou informació sobre el Parc Natural dels Ports, el Parc Natural del Delta de l’Ebre, la gastronomia ebrenca i les principals festes i diades gastronòmiques del Baix Ebre. El Consell Comarcal del Baix Ebre ha editat 2.500 exemplars de ‘Viure l’Ebre en moto’.

Comentarios

Lea También