El Consell de Cultura recull les inquietuds ebrenques

El plenari i les comissions del Consell es fan a Móra la Nova per recollir les necessitats dels agents culturals del territori ebrenc

01 octubre 2019 08:57 | Actualizado a 01 octubre 2019 09:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) va atendre ahir les necessitats i inquietuds dels agents culturals de les Terres de l’Ebre. 
Els nous membres del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts han recuperat la iniciativa de celebrar alguns dels seus plenaris fora de la capital catalana, com van acordar en la primera sessió del mes de juliol. Així, una vintena de representants del sector cultural de les Terres de l’Ebre va poder compartir les seves inquietuds i fer suggeriments en la comissió de treball que van compartir ahir al matí a la Casa de Cultura de Móra la Nova. 

La presidenta del CoNCA, Vinyet Panyella, va destacar «l’excel·lent i extraordinari» moment creatiu del territori i va assenyalar que la qualitat de les propostes culturals ebrenques la certifiquen els premis nacionals i europeus que han rebut últimament Litterarum, Deltebre Dansa o altres entitats. 

La directora del CoNCA va reconèixer que la feina cultural dels territoris no sempre és visible i serà en aquest aspecte on també poden contribuir des del Consell.

Els membres del CoNCA van comprometre’s amb els dinamitzadors ebrencs a vetllar, assessorar i promocionar-los perquè segueixin tenint «visibilitat». 

Desplaçar el primer plenari fora de Barcelona fins a Móra la Nova  també ha volgut evidenciar el suport a la cultura ebrenca després de l’incendi del mes de juny a la Ribera d’Ebre.

Comentarios
Multimedia Diari