El Consell del Baix Ebre activa una nova Borsa de Treball per millorar la contractació laboral

Aquesta nova borsa de treball d'àmbit comarcal és un recurs del Dispositiu d'Inserció Sociolaboral del Baix Ebre

02 agosto 2017 09:50 | Actualizado a 02 agosto 2017 10:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha posat en marxa una nova Borsa de Treball amb l'objectiu de millorar la contractació laboral a la comarca. Aquesta nova borsa de treball d'àmbit comarcal és un recurs del Dispositiu d'Inserció Sociolaboral del Baix Ebre i s'hi pot accedir des de la web de l'ens comarcal (www.baixebre.cat) o des de les pàgines web dels ajuntaments de la comarca.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, acompanyat pels tècnics del projecte Baix Ebre Avant Josep Luque i Víctor Olivé, ha presentat avui el portal de la web de la Borsa de Treball Comarcal, que gestionarà les ofertes de treball d'empreses del territori a les que podran accedir aquelles persones que busquen feina. "Es tracta de fer una intermediació laboral personalitzada entre l'oferta i la demanda amb l'objectiu de facilitar la gestió de la contractació i afavorir l'ocupació al Baix Ebre", ha remarcat Enric Roig.

El sistema d'intermediació, d'una banda, rep ofertes de treball de les empreses i, de l'altra, disposa d'una base de dades de persones candidates que estan inscrites i que són les que busquen feina o volen millorar la seva situació laboral. Amb aquesta informació, els tècnics del Dispositiu d'Inserció Sociolaboral presentaran com a candidats per a les ofertes als demandants d'ocupació inscrits a la base de dades que tinguin un perfil professional adient a les seves necessitats. "El filtratge i la validació de les demandes és una de les millores que presenta la nova Borsa de Treball i evitarà les queixes de les empreses que rebien molts currículums de candidats que no encaixaven en el lloc de feina a cobrir", ha explicat Josep Luque, coordinador de l'Àrea d'Activació Econòmica del Consell Comarcal.

Una altra de les novetats que presenta la Borsa de Treball Comarcal és que prestarà especial atenció, a través del Dispositiu d'Inserció Sociolaboral, a aquelles persones que per raó d'edat o formació tinguin dificultats per incorporar-se al món laboral.

El president del Consell Comarcal, Enric Roig, ha aprofitat la presentació per fer una crida tant a les persones que busquen feina com aquelles empreses que tenen ofertes de treball a registrar-se a la nova borsa de treball. La implementació de la Borsa de Treball Comarcal ha deixat inoperativa la que funcionava fins ara per la qual cosa totes aquelles persones que hi estaven inscrites hauran de registrar-se de nou.

Comentarios
Multimedia Diari