El Delta, destí per descobrir segons ‘The Guardian’

El diari britànic inclou la zona de la desembocadura de l’Ebre com una de les vint propostes destacades de l’any per a un viatge singular

30 diciembre 2018 10:03 | Actualizado a 27 febrero 2019 19:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El diari britànic The Guardian ha inclòs el delta de l’Ebre en la seva llista de vint destins turístics destacats de l’any, descoberts pels seus redactors. Així, la zona de la desembocadura de l’Ebre se suma a altres destins o propostes destacades per aquest mitjà a escala internacional, com són el far Akranes d’Islàndia, el Senegal, Moscou, el Castello di Santa Severa prop de Roma, l’illa de Creta a Grècia o el Teshima Art Museum, al Japó. D’Espanya inclou també la costa de Camariñas, a Galícia. 

Del delta de l’Ebre destaca que, respecte a la «bulliciosa Barcelona», es tracta d’una «serena plana entre el mar i la muntanya, plena d’aus aquàtiques i flamencs rosa que descansen als aiguamolls i arrossars». 

El redactor del diari detalla el recorregut que va fer per la zona en bicicleta elèctrica, una experiència que recomana com a molt divertida. I també la degustació d’ostres amb Kensho, un sake mediterrani elaborat al municipi de l’Ampolla. 

Actualment, el delta de l’Ebre i el conjunt de les Terres de l’Ebre són considerats com una de les cent millors destinacions de turisme sostenible del món, segons el reconeixement que per segon any consecutiu ha atorgat l’associació internacional Global Green Destinations. 

A més, el Parc Natural del Delta de l’Ebre disposa des de fa anys de la Carta Europea del Turisme Sostenible, atorgada per la Federació Europarc.

Comentarios
Multimedia Diari