El Deltebre Dansa homenatja les dones

Oferirà més de quaranta propostes durant les properes dues setmanes

18 julio 2018 10:07 | Actualizado a 22 julio 2018 15:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Ja ha arribat a les Terres de l’Ebre un dels esdeveniments més esperats durant tot l’any. La 14a edició del Festival Deltebre Dansa donava el tret de sortida aquest dilluns passat d’una manera molt especial, amb un espectacle en homenatge a les dones. Mulier, de la companyia Cia. Maduixa, omplia l’escenari del Deltebre Dansa en la seva primera nit d’espectacles oberta al públic. Cinc dones amb xanques van retre homenatge a les dones en un muntatge que investiga els límits físics entre la dansa i l’equilibri. 

Aquest dilluns s’inauguraven també tant els tallers d’iniciació com els professionals. D’aquesta manera, el festival obre la dansa a tots els públics i mostra totes les seves cares. 

El Deltebre Dansa omple de vida el territori, un espai que durant 15 dies acollirà artistes de 50 països del món. Un esdeveniment que aporta una riquesa cultural immensa, acompanyada d’un gran talent en el món de la dansa contemporània. 

Entre els participants es troben ballarins amb un gran talent. En els diferents entorns de treball es respira una energia molt potent i positiva i, especialment, moltes ganes d’aprendre. Els ballarins estan envoltats de professors de primer nivell, que aconsegueixen durant dues setmanes treure el millor de tots els participants. Una experiència única i exclusiva per a ells. I per sort, una experiència màgica que es comparteix amb el públic. 

El Festival Deltebre Dansa ofereix més de 40 espectacles durant les properes dues setmanes. Espectacles de dansa i circ contemporanis de gran categoria, i moltes novetats i sorpreses que s’aniran descobrint durant aquests dies. 

Un dels festivals artístics i de formació de més repercussió internacional del territori ebrenc. El Deltebre Dansa s’ha fet un nom arreu de tot el món i en la seva 14a edició, els mateixos participants corroboren el gran creixement de l’esdeveniment. Adria Rodríguez ve des de Mèxic fins a Deltebre per viure el festival, i no és el primer cop. Explica al Diari que la seva primera experiència amb el festival va ser l’any 2011, de la mateixa manera que assegura estar molt emocionada i impactada de veure com ha crescut el festival i l’augment del nivell artístic. «Ara és molt més gran el festival, hi ha més gent i també és molt més conegut. Actualment és un festival molt important per a nosaltres com a ballarins».

En total són 185 participants professionals que venen de 50 països de tot el món. La crescuda del festival permet també millorar la seva qualitat. Cada cop els artistes tenen més opcions per escollir en la seva formació, arribant aquest any a un total de 22 tallers professionals impartits per destacades figures de renom del sector, tant nacional com internacional. 

El festival ofereix també tallers d’iniciació en obert, per a tots els interessats en aprendre, sense necessitat d’experiència. En total s’imparteixen 5 tallers, amb el total de 250 places cobertes.

Comentarios
Multimedia Diari