Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Departament d'Agricultura allibera anguiles a les llacunes del delta de l'Ebre

També al riu Ter, amb l'objectiu de repoblar-los

Diari de Tarragona

Whatsapp
Treballs d'alliberament a càrrec de l'empresa pública Forestal catalana. Foto: Generalitat de Catalunya

Treballs d'alliberament a càrrec de l'empresa pública Forestal catalana. Foto: Generalitat de Catalunya

La Direcció General de Pesca i Afers Marítims del Departament d’Agricultura ha alliberat més de 115.000 exemplars d’anguiles (Anguilla anguilla) destinades a la repoblació del riu Ter i les llacunes del delta de l'Ebre.

En primer lloc, es van alliberar 75.000 d’aquests exemplars al Ter al seu pas per les poblacions d’Ullà, Verges i Colomers,  i en una segona fase, es van deixar anar la resta, 40.000, a les llacunes de la Tancada i l’Encanyissada del delta de l’Ebre.

L'alliberament s'ha encomanat a l'empresa pública Forestal Catalana, SA, que n’ha efectuat la repoblació amb el suport de dos vehicles cisterna especialment adaptats per al transport d’animals vius.

L'acció forma part de les actuacions previstes en els Plans de Gestió de l'Anguila Europea, amb l'objectiu de garantir la recuperació de l'espècie, que pot arribar en breu a trobar-se en perill d'extinció, segons els experts. 

Temas

Comentarios

Lea También