Más de Ebre

El Festival Deltebre Dansa, que tindrà lloc del 6 al 19 de juliol, ampliarà el seu aforament

El certamen internacional programarà una trentena d'espectacles de dansa i circ contemporanis així com tres cursos d'iniciació en l'edició d'aquest 2015

ACN

Whatsapp
Uns 150 ballarins d'arreu del món participen en el certamen. Foto: ACN

Uns 150 ballarins d'arreu del món participen en el certamen. Foto: ACN

El Festival Deltebre Dansa ampliarà enguany l'aforament de la carpa on es desenvolupen els espectacles per poder acollir un miler de persones cada nit. El certamen, programat entre els pròxims 6 i 9 de juliol mantenint com a seu el municipi deltaic, oferirà al llarg de catorze dies una trentena d'espectacles de dansa i circ contemporanis així com tres cursos d'iniciació. Amb 20.000 espectadors al llarg dels seus anys d'història, els organitzadors preveuen ampliar l'espai d'acollida d'espectadors després que la passada edició es quedés petit l'aforament de la carpa arran l'afluència de públic.

Com a novetat d'aquesta edició de 2015, a més, les entrades es podran reservar i validar a través del sistema Ticketea que, segons l'organització, podrà controlar millor l'aforament i oferir un millor servei als espectadors. Les reserves es podran realitzar diàriament de tres formes diferents: on-line, a través de la web del Festival, des de les xarxes socials o des del propi portal de Ticketea; per telèfon, en un número d'atenció que es facilitarà uns dies abans; o a taquilla.

Enguany, el festival disposarà d'una taquilla on es podran treure les entrades i que funcionarà també com a punt d'informació. Totes les reserves on-line demanaran un registre ràpid al sistema i permetran una reserva de 4 entrades, no numerades, per persona, que s'hauran de presentar impreses.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También