El Fòrum d’ocupació ebrenc tramita 34 contractes

Aquesta sisena edició es va celebrar el passat 10 de maig amb un balanç molt positiu i una participació elevada de les empreses

16 mayo 2018 08:45 | Actualizado a 16 mayo 2018 08:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El sisè Fòrum d’Ocupació Universitària del campus Terres de l’Ebre de la URV, celebrat el passat dijous 10 de maig, va tancar portes amb un balanç molt positiu. En ell s’han començat a tramitar 34 contractes laborals, que se sumen als 70 que es van tancar durant les passades edicions del Fòrum. La participació de les empreses s’ha mantingut molt elevada, i fins i tot ha crescut respecte a l’edició de l’any passat, amb la inscripció de 45 empreses.

Tot i això, el sotsdirector del campus Terres de l’Ebre de la URV, Xavier Farré, puntualitza que «són dades positives, però encara ho podrien ser més si tenim en compte que l’oferta global de llocs de treball que oferien les empreses era de 177 i molts s’han quedat sense cobrir».

De fet, en aquesta sisena edició del Fòrum d’Ocupació ha baixat lleugerament el nombre d’entrevistes de treball realitzades (777) i també els currículums entregats (882). Farré apuntava que aquesta davallada es pot deure a la vaga d’estudiants i al fet que la situació econòmica està millorant una mica.

Noves incorporacions
Una novetat destacada és que enguany s’ha incorporat per primera vegada a l’organització del Fòrum la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa i l’Institut de l’Ebre, fet que ha estat valorat molt positivament des del campus Terres de l’Ebre. Així mateix, Farré assegurava que ho repetiran de cara a les properes edicions. 

El fòrum està organitzat per l’Oficina d’Orientació Universitària (Ocupació URV) de la Universitat Rovira i Virgili, la Càtedra d’Economia Local i Regional del campus Terres de l’Ebre i l’Idece (Institut per al desenvolupament de les comarques de l’Ebre), sumant-se enguany la Cambra i l’Institut de l’Ebre. L’objectiu del Fòrum d’Ocupació és ajudar les empreses a trobar i captar alumnes recent titulats i gent formada, i d’aquesta  manera evitar la fuga de talent del territori.

Comentarios
Multimedia Diari