El Govern creu que el Pla Hidrològic no entrarà en vigor per 'contradir' la UE

Segons apunta Junqueras des d'Amposta

19 mayo 2017 20:21 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El vicepresident català, Oriol Junqueras, ha manifestat avui el seu convenciment de què el nou Pla Hidrològic de la Conca de l'Ebre aprovat pel Govern en funcions "no entrarà en vigor" perquè contradiu, segons el seu parer, la normativa europea.

Milers de persones es manifesten a Amposta (Montsià) en contra del nou Pla Hidrològic convocada per la Plataforma en Defensa de l'Ebre i en la que participen el Govern i els partits catalans, excepte PPC i C's.

La pancarta que encapçala la manifestació porta per lema "L'Ebre sense cabals és la mort del Delta", a la que segueix una segona pancarta amb un missatge en anglès de cara a la UE: "Salvem el riu Ebre i el Delta".

En declaracions als mitjans, el vicepresident de la Generalitat i líder d'ERC, Oriol Junqueras, ha assenyalat: "Estem convençuts de què el Pla Hidrològic no entrarà en vigor perquè contradiu la normativa europea".

També i preguntat sobre les necessitats dels regants de Lleida, Junqueras s'ha limitat a manifestar que "regar i defensar el riu és compatible".

De la seva banda, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha explicat que "plantegem una batalla sòlida en termes ecològics i científics".

"Tenim marge per ser optimistes perquè parlem el mateix llenguatge que la Unió Europea", ha afegit.

Comentarios
Multimedia Diari