El Grup Balfegó obre un nou espai a Barcelona que uneix cuina i cultura

A més de degustar la tonyina vermella, s'introduirà el visitant en el concepte sostenible de la pesquera de la Cala

19 mayo 2017 15:51 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Grup Balfegó, companyia especialitzada en pesca i comercialització de tonyina vermella, inaugurarà aquest dimecres, dia 29, a Barcelona, el primer espai del món dedicat en exclusiva a aquesta espècie.

Anomenat Tunateca Balfegó Espai Gastronòmic, i ubicat en ple centre de Barcelona, es tracta d’un concepte totalment nou, ja que agrupa per al visitant, degustació, cultura i informació sobre aquesta espècie, així com el coneixement del Grup Balfegó i el seu concepte sostenible sobre aquesta pesquera, a la qual es dedica des de fa ja cinc generacions a l’Ametlla de Mar.

L’espai, a més de difondre el treball que realitzen destacats xefs de tot el país amb la tonyina vermella Balfegó, contribuirà així mateix a conscienciar sobre el consum responsable d’aquesta espècie.

Tunateca Balfegó Espai Gastronòmic de Barcelona és el primer d’aquests espais que el Grup Balfegó vol anar expandint per diferents ciutats dels països en els quals actualment comercialitza el seu producte.

El nou local ocupa una superfície de 300 metres quadrats i és el resultat de dos anys de treball. En el seu desenvolupament, Balfegó ha comptat amb l’assessorament i col·laboració d’importants xefs i professionals de diferents àmbits, com ara el de la nutrició, per poder oferir al visitant una experiència única.

Des del grup comuniquen que el nou local vol esdevenir una plataforma capaç d’actuar com a prescriptor dels seus restaurants, una vegada que els clients han pogut conèixer el producte, el seu origen, la cultura al voltant d’ell i degustar-lo.

Tallers i classes

De fet, al local es podran degustar diferents propostes ideades per diferents xefs a partir d’aquesta matèria primera i amb diferents tècniques i preparacions culinàries.

Al local també es desenvoluparan diverses activitats, com ara tasts, classes de cuina o ronqueo de tonyines, amb l’objectiu de difondre la cultura sobre aquest producte i els valors del Grup Balfegó entorn d’ell.

L’adreça exacta d’aquest nou espai que està a punt d’arrencar és Avinguda Diagonal, 439.

Comentarios
Multimedia Diari