El Mercat de Nadal de l’Ametlla de Mar escalfa motors

L’objectiu és promoure el comerç local i el municipi dins d’un ambient festiu i nadalenc amb actes oberts a tota la ciutadania

01 diciembre 2021 19:40 | Actualizado a 02 diciembre 2021 10:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Del 4 al 12 de desembre se celebrarà el Mercat de Nadal de l’Ametlla de Mar. Durant cinc dies al municipi del Baix Ebre es podrà assistir a activitats dirigides a tots els públics com degustacions, tallers o sortejos.

Amb motiu d’aquest esdeveniment, a l’avinguda Batlle Josep PiJoan s’instal·laran una vintena de casetes de fusta que donaran a conèixer les entitats municipals, el producte i el comerç local que oferiran productes com joies, electrodomèstics, llibres o elements de floristeria, entre altres.

El Mercat de Nadal s’inaugurarà dissabte a les 11 del migdia amb una cantada de nadales. Entre les activitats previstes, hi han activitats gastronòmiques com degustacions de figues i borraines, xocolatada, vermuts i tastos de cervesa i vi o assajos oberts de Batukada i actuacions de xaranga a més d’activitats infantils com tallers dedicats a nens d’entre sis i deu anys. Enguany com a novetat, durant el Mercat es farà una mostra d’animals de granja on es podran fer passejades a cavall.

Explica Maite Boquera, regidora de Turisme, Comerç i Civisme de l’Ametlla de Mar, que «el Mercat de Nadal s’ha organitzat per promocionar el comerç local i el municipi dins d’un ambient festiu i nadalenc. Per això hem preparat una sèrie d’actes gratuïts per a totes les edats on hi participen el comerç i les associacions municipals».

El Mercat estarà obert de 10 a 14 h del matí i de 17 a 20 h de la tarda, excepte alguns dies que s’obrirà només a la tarda. Tots els interessats poden consultar l’horari i la programació als canals informatius del consistori.

Recollida de joguines solidària

A partir del dia 9 de desembre, a la caseta de la Creu Roja es farà una recollida solidària de joguines que durarà fins al diumenge següent. De la mateixa manera, un cop el Mercat de Nadal hagi finalitzat, les entitats romandran instal·lades al passeig durant uns dies per donar a conèixer la seva activitat als veïns i veïnes de la localitat.

Comentarios
Multimedia Diari