Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El PSC de Tortosa critica que les obres del pont hagin acabat costant un 43 per cent més

Els socialistes han criticat que les obres acabessen el setembre del 2017 i no el març del 2017

Marina Pallás

Whatsapp
El portaveu socialista Enric Roig, ahir al matí, al pont.  FOTO: Joan Revillas

El portaveu socialista Enric Roig, ahir al matí, al pont. FOTO: Joan Revillas

El PSC Tortosa ha qüestionat el resultat final de la reforma del pont després de saber que el cost final ha superat en un 43 per cent el pressupost del projecte. «Estem davant d’un pont ‘tunejat’ que ha estat el resultat d’aquest projecte semifaraònic que ha volgut tapar la mala gestió del projecte de les piscines i la inacció del govern en l’àmbit econòmic, polític i de projecte de ciutat», ha etzibat el portaveu Enric Roig.

«Bel ha anat incorporant diners durant l’obra en veure les mancances quan el que havia de fer és refer-lo i tornar-lo a licitar. No hem vist mai el projecte modificat», ha denunciat Roig. «És cert o no és cert que aquesta era una obra innecessària en la seua magnitud? Sempre ho hem dit, millorar el pas de vianants i la seguretat sí, però la ciutat té altres prioritats en què invertir aquests diners». El portaveu ha lamentat la creació d’un carril bici «insegur» quan ja hi ha la via verda del pont roig. 

Els socialistes han criticat, més enllà del pressupost, que les obres acabessen el setembre del 2017 i no el març del 2017 com estava previst i generessen «tantes molèsties als veïns sense millorar la circulació». «I encara falten uns bancs de fusta», ha explicat Enric Roig.

Comentarios

Lea También