Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El PSC demana que "s'alliberi" del trànsit de camions l'N-340 a les Terres de l'Ebre

El grup socialista al Congrés registra una proposició no de llei perquè s'apliquin les bonificacions o les mesures necessàries per desviar el trànsit pesant

ACN

Whatsapp
Foto: Joan Revillas

Foto: Joan Revillas

El diputat per Tarragona del PSC, Joan Ruiz, ha explicat la proposició no de llei que ha presentat el grup del PSOE al Congrés per instar el govern espanyol "a estudiar i dur a terme les mesures necessàries per alliberar la carretera N-340 del trànsit de camions i de vehicles pesants" en el tram comprès entre l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp) i Cabanes (Plana Alta). "Creiem que les comarques tarragonines no poden esperar ni dilatar una solució, a aquesta qüestió, per a més endavant. Durant aquests darrers anys de govern del PP s'ha produït un degoteig constant d'accidents de trànsit que han provocat com a reacció una mobilització unànime del territori exigint una solució que no ha arribat", ha recordat Ruiz. El diputat socialista ha criticat la paralització de la construcció de l'autovia A-7 en aquest tram pendent.

El diputat per Tarragona del PSC, Joan Ruiz, ha denunciat "la impassibilitat" del govern espanyol al "clam del territori" davant de la sinistralitat de la N-340 al seu pas per les Terres de l'Ebre. "Volem solucions ja i per això aquesta ha estat la primera proposició no de llei que ha impulsat el nostre grup parlamentari aquesta legislatura", ha explicat. Ruiz ha recordat que el mateix ministeri de Foment ha anunciat, diverses vegades, bonificacions pels camions que circulessin per l'AP-7 però que no s'han aplicat tot i que en situacions similars, com l'N-2 a Girona, s'ha desviat el trànsit de vehicles pesants per l'autopista mentre no es construeixen els trams pendent d'autovia. El diputat ha detallat que en l'anterior legislatura va presentar 43 iniciatives parlamentàries per trobar una solució a aquest greu problema sense que cap rebés resposta del govern del PP.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También