El Perelló tanca els accessos per minimitzar desplaçaments

Les administracions locals també apliquen mesures per assegurar el compliment de les indicacions de confinament, que forma part de les mesures excepcionals de l’estat d’alarma.

08 abril 2020 15:00 | Actualizado a 08 abril 2020 15:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament del Perelló recorda que ningú queda exclòs del compliment d’aquestes mesures i que és imprescindible respectar-les per limitar la propagació del COVID-19.

D’aquesta manera queda l’accès nord obert (zona polígon industrial), amb controls de la guàrdia municipal i el Mossos d’Esquadra, i només es permet sortir si és imprescindible, per fer les activitats permeses per la llei. La resta d’accessos resten tancats.

D’entrada, des del mateix consistori s’insisteix molt en advertir a totes les persones que no tenen la seua residència establerta al Perelló, que no podran accedir.
La resta dels accessos per carretera a la població queden tallats, per tal de limitar al màxim la mobilitat i evitar així, l’expansió del coronavirus al municipi.

Seguint les mesures de protecció civil contra l'extensió del coronavirus Covid-19, es recorda la necessitat que la població resti confinada a casa seva i s'evitin trasllats innecessaris.

Aquesta mesura arriba a l’inici de la Setmana Santa, unes dates on les autoritats demanen extremar els esforços per mantenir el confinament i evitar desplaçaments a segones residències.

L’alcaldessa del Perelló, M Cinta Llaó, reconeix que aquest control implicarà molèsties pels propis veïns i que són mesures complicades i extraordinàries, però demana la col·laboració de tothom per assolir l’objectiu de minimitzar els efectes de la crisi sanitària.

Comentarios
Multimedia Diari