El Poble Nou devora un entrepà de deu barres de pa

Arrenquen les festes majors 

02 agosto 2017 09:52 | Actualizado a 02 agosto 2017 09:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Poble Nou del Delta va cruspir-se aquest dimarts a la tarda un entrepà gegant de deu barres de pa, en el marc de l’inici de les seues festes majors.

L’encarregat de preparar-ho per segon any consecutiu va ser el restaurant Lo Tast, Pati de Menjars, un establiment de cuina casolana amb un pati interior amb vegetació i molt d’encant, ubicat al carrer Ronda del Mar des de fa tres anys.

«El que ens caracteritza és que tot el que preparem, plats, tapes, entrepans... és menjar de casa i fet a casa. L’objectiu és que siga un espai on es puga estar còmode i molt a gust i menjar molt bé i a bon preu», explica el gerent del restaurant, Santi Queral.

L’entrepà en qüestió de dimarts a la tarda portava enciam, ou i tonyina i, en algunes parts, maionesa. «Procurem anar amb compte amb les intoleràncies o al·lèrgies i fer un entrepà que puga agradar a tothom, i avisar amb les parts que porta maionesa», comenta Queral.

L’any passat l’entrepà va arribar als 5 metres i mig. El que el restaurant fa és tallar les puntes de les barres de pa i unir totes les barres possibles. 
La quarantena de persones que hi assisteixen el devoren en qüestió de mitja hora. La finalitat de la iniciativa és oferir un àpat gratuït per tothom qui vulga amb motiu de l’inici de les festes. «Es tracta de col·laborar amb la festa i amb el poble», detalla el gerent. Així, per exemple, després d’aquest àpat, també es podia gaudir d’una musclada al Restaurant Can Paquita. 

Aquest dimarts es va donar el tret de sortida a les festes majors. Aquest dimecres és el dia dedicat a les pubilles i a la nit, a partir de les 23 hores, a la plaça del Jardí, hi haurà el Castell de Focs Artificials d’inici de festes.Tot seguit, al Pavelló Poliesportiu se celebrarà l’acte institucional de presentació de les Pubilles i pregó de festes majors i a continuació hi haurà una gran nit de ball amenitzada per l’Orquestra Oceanic. Les festes i activitats s’allargaran fins dilluns.

Comentarios
Multimedia Diari