El Rei Lleó i Mary Poppins acompanyen ses majestats a l'Ebre

Un somni fet realitat. Molts petits ebrencs no donaven crèdit ahir en veure els Reis d’Orient amb protagonistes del cinema infantil

06 enero 2019 00:16 | Actualizado a 06 enero 2019 00:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A diferència de divendres al vespre, la nit d’ahir fou menys freda, com si el mateix temps hagués volgut oferir una treva a la il·lusió dels més petits, que ahir a les Terres de l’Ebre esperaven amb il·lusió la nit més màgica de l’any.

El cert és que no era per a menys: no només arribaven Ses Majestats, carregats de regals i de caramels, sinó que ho feien acompanyats dels personatges del Rei Lleó, en el cas de Tortosa, o de Mary Poppins, en el cas d’Amposta, de forma que els més petits no donaven crèdit al que estaven veien els seus ulls.

Després de la recepció que l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, els hi va fer a l’embarcador del Mercat Municipal, els Reis d’Orient van traslladar-se a l’església del Roser per a fer la tradicional Adoració. Just abans que tingués inici la Cavalcada, els Reis d’Orient van rebre les claus de la ciutat i van fer un parlament adreçat als xiquets i xiquetes des del balcó de l’Ajuntament. Enguany els ritmes africans, la dansa, un nombrós grup d’elefants i girafes i un caliu molt especial han acompanyat Ses Majestats a la capital del Baix Ebre.

Màgicament, Ses Majestats van arribar ahir a la nit a Amposta també pel riu. La de la capital del Montsià va ser una cavalcada molt esperada per als xiquets que ja han vist la pel·lícula de ‘Mary Poppins’. Els seus personatges van precedir Ses Majestats en una desfilada plena de fantasia i color.

A Móra d’Ebre els Reis Mags d’Orient han arribat pel pont d’arcades sobre el riu. Precedits per un espectacular castell de focs artificials i acompanyats per dos bandes de música i tot el seu seguici, ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar van fer aparició sobre unes carrosses de nova factura fetes expressament per a l’ocasió.

Tampoc van faltar a Gandesa, on els Reis van entrar pel poble per  l’avinguda Catalunya i van desfilar fins a l’Ajuntament, on l’alcalde Carles Luz els va lliurar les claus de la ciutat per repartir tots els regals per totes les cases dels xiquets i xiquetes de la comarca. 

Dels 52 pobles de les Terres de l’Ebre, no hi ha hagut ni un on Ses Majestats no hagin arribat, just a temps, per repartir regals i il·lusió. El Pare Noel o el Tió tenen una difícil competència, ja que a les Terres de l’Ebre els Reis sempre arriben per la porta gran, en un esclat d’alegria, emoció i color.

Comentarios
Multimedia Diari