Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Sirga Festival 2017 incorpora més dies de programació i més poblacions

Whatsapp
La pianista Laia Armengol va oferir un concert durant la presentació del Sirga Festival, dissabte passat, a Flix. FOTO: ROSA GARCIA

La pianista Laia Armengol va oferir un concert durant la presentació del Sirga Festival, dissabte passat, a Flix. FOTO: ROSA GARCIA

La quarta edició del Festival Internacional de Música Contemporània i Patrimoni Local, SIRGA – Músiques de Recerca i Patrimoni ha programat actuacions als mesos d’abril, maig, juny, juliol, setembre i novembre en 14 poblacions que inclouen París, Chicago i Nova York. Barcelona i Tortosa acolliran l’estrena d’una òpera composta per Joan Bagés amb textos d’Andreu Carranza i de Roman Aixendri.

L’artista ebrenc Jaume Rocamora ha dissenyat el cartell arran de la seva implicació en un dels concerts del festival.

La presentació de l’edició del Sirga Festival del 2017, organitzat pel Sirga Festival i per l’Associació Cultural La Cana, dissabte passat a Flix, es tancava amb les dues primeres actuacions d’enguany: un concert de piano de Laia Armengol i un concert i presentació de la gralla contemporània amb el músic Dani Carbonell.

L’artista sonor de Flix, Joan Bagés, és el director del festival.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También