El Vermut Històric, novetat de les activitats d'estiu a Ulldecona

Tindrà lloc el proper 9 de juliol pel nucli antic de la població 

29 junio 2017 16:36 | Actualizado a 29 junio 2017 16:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ulldecona arrenca un nou estiu amb una programació molt variada d’activitats per a tots els públics. Durant els propers mesos de juliol i agost la població s’omplirà de música, cultura, història i activitats esportives, entre esdeveniments d’altres temàtiques. 

L’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, remarca la gran afició de la població per la música, i així es demostra en els actes organitzats per a aquest estiu. Per primer cop la població es suma al projecte Liceu a la Fresca. La iniciativa consisteix en retransmetre a través de pantalles públiques situades arreu de tot l’Estat una adaptació de l’obra Il trovatore, de Verdi. L’obra estarà sent executada en aquell mateix moment al Gran Teatre del Liceu a Barcelona, el proper 21 de juliol.

L’aposta per la música s’expandeix amb les 13es Jornades Musicals de l’Ermita de la Pietat. Les actuacions van donar el tret de sortida el passat 4 de juny i ompliran de música el seu escenari fins el 27 d’agost.Es suma a la programació el concert de l’orquestra simfònica de les Terres de l’Ebre, que tindrà lloc el proper diumenge 2 de juliol, i el concert que oferirà la Colla de Grallers per celebrar el seu 25è aniversari el dia 8 de juliol. 


Un altra de les novetats destacades és la iniciativa del primer Vermut Històric. El dissabte 9 de juliol es realitzaran visites guiades al nucli antic d’Ulldecona amb vermut inclòs per tal de donar a conèixer la seva història, acompanyats de productes gastronòmics de la zona. 

Durant el mes de juliol els més petits de la població gaudiran un any més de la Cuca i Esports, un esdeveniment organitzat per a xiquets i xiquetes des de P3 fins 6é de primària. Del 3 al 31 de juliol es realitzaran tot tipus d’activitats esportives, manualitats o excursions, entre moltes altres, sempre dirigides per monitors especialitzats. Aquest any s’organitza també per primer cop el Casal Jove com a activitat per als adolescents a partir de 6é de primària. En el casal es durà a terme una àmplia varietat d’activitats esportives entre les quals trobem les sortides amb bici, el futbol o el paddle surf; i també altres de temàtiques diverses com un taller de salut o un de cuina, creació de curtmetratges o competicions de videojocs.

A més, durant els mesos de juliol i agost es podrà gaudir de la segona edició del Cicle de Cinema a la fresca amb propostes variades.
Tot i les novetats en la programació, no perden importància els esdeveniments que es repeteixen any rere any. Les festes dels barris i les Festes Majors d’Ulldecona de l’agost arriben amb molta força. 

Comentarios
Multimedia Diari