El brot de Padesa ja suma 318 positius i afecta 246 treballadors

Els empleats que es van fer noves PCR aquesta setmana estan confinats fins tenir els resultats

07 octubre 2020 18:18 | Actualizado a 08 octubre 2020 09:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El brot de Padesa ja acumula 318 positius, dels quals 246 són treballadors i 72 són contactes estrets. Els casos s'han detectat per mostres ordinàries (86 casos), cribratge a treballadors (160 casos) i contactes estrets (72 casos). La majoria es concentren a Tortosa, Amposta i Roquetes on el Procicat va activar dimarts mesures especials. En aquestes xifres no s'inclouen les proves que dilluns i dimarts es van fer als treballadors que havien donat negatiu (367) en el cribratge anterior.

Salut espera tenir tots els resultats aviat. Aquests empleats no aniran a treballar fins que no tinguin un resultat negatiu ni els seus fills aniran a l'escola. Segons Salut, a l'Ebre hi ha 11 brots actius dels 71 que s'han declarat fins ara amb un total de 290 casos.

La Regió Sanitària Terres de l'Ebre i el Servei de vigilància epidemiològica mantenen reunions amb l'empresa per tal de prendre diferents mesures i fer seguiment setmanal de l'estat de la situació. Fins ara s'han incorporat treballadors de la Creu Roja per fer tasques de mediadors socials i informar els treballadors sobre les mesures de protecció i control a prendre.

 

Comentarios
Multimedia Diari