Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El centre de coordinació del transport sanitari no urgent torna a les Terres de l'Ebre

A partir de la setmana que ve

M.Millan

Whatsapp
Una ambulància a l'hospital de Tortosa. Foto. Joan Revillas/DT

Una ambulància a l'hospital de Tortosa. Foto. Joan Revillas/DT

El centre de coordinació del transport sanitari no urgent de les Terres de l’Ebre tornarà al territori la setmana vinent. El centre ha estat gairebé un any traslladat a la ciutat de Tarragona, on l’empresa concessionària, la Unió Temporal d’Empreses (UTE) Egara-La Fuente hi havia unificat la gestió de les tres regions on té adjudicades les ambulàncies: Ebre, Tarragona i Lleida. «El temps i l’experiència han fet veure que no va ser una decisió encertada», ha afirmat el director dels serveis territorials de Salut a les Terres de l’Ebre, Ismael Piñas. De fet, des de la Generalitat es va demanar que es recuperés el centre de coordinació propi per a les comarques ebrenques, que s’ubicarà ara a la base de la UTE a Tortosa.

Tècnics d’ambulàncies i la mateixa plataforma Salvem les ambulàncies de les Terres de l’Ebre també havien reivindicat aquesta coordinació des del territori «per garantir una bona qualitat del servei». I és que amb el sistema des de Tarragona hi va haver diversos episodis de mal funcionament, amb retards d’hores i enuig dels usuaris. «Les Terres de l’Ebre som un territori molt extens, amb pobles menuts, i per fer una bona planificació i ser eficient s’ha de fer des d’aquí», comenta Piñas.

Temas

  • EBRE

Lea También