Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El col·lectiu que demana la gratuïtat de l'AP-7 es tanca tota la nit a l'Ajuntament d'Amposta

Demanen al govern local que "aturen la destrossa de la carretera més important del territori"

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge del ple d'Amposta, durant la intervenció del col·lectiu veïnal. Foto: Cedida

Imatge del ple d'Amposta, durant la intervenció del col·lectiu veïnal. Foto: Cedida

El moviment veïnal que demana la gratuïtat de l'AP-7, a la finalització del ple d’Amposta de dilluns a la nit, ha passat la nit tancat a l'ajuntament ampostí en senyal de protesta.

El col·lectiu fa tres anys que demana la gratuïtat de l'AP-7 davant l'alta mortalitat de l'N-340. Amb la posada en marxa del desviament obligatori dels vehicles pesants i a pocs dies de l’inici de la construcció de noves rotondes al tram ebrenc de l’N-340, els portaveus Llorenç Navarro i Àngel Porres han declarat que el tancament és "per dir-li al món local que no ha fet res per aturar la construcció de les noves rotondes i perquè creiem que no s'han pres les mesures necessàries".

Els portaveus han comunicat que "l'atac més dur s'està produint en destrossar la carretera més important del territori per convertir-la en una carretera interurbana. Serà un desastre". El col·lectiu denuncia així mateix que "en sessions plenàries els polítics diuen que no volen les rotondes però després als mitjans de comunicació demanen que s'impose la vinyeta, una taxa de circulació".

"Les Terres de l'Ebre diem prou, i per això ens tanquem. No ens conformem. Volem que el territori lluite per aturar aquesta aberració", insisteixen.

Comentarios

Lea También