El complex esportiu WIN de Tortosa supera els 4.100 usuaris en un any

A causa de la bona acollida en el seu primer any, s’ampliarà l’espai dedicat al gimnàs i classes dirigides

15 noviembre 2019 11:21 | Actualizado a 15 noviembre 2019 11:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El complex esportiu públic de Tortosa, Win, va celebrar ahir el primer aniversari amb diverses activitats especials. 
En aquest primer any el centre ha passat de 350 usuaris abans de l’estrena de les noves instal·lacions als més de 4.100 actuals. D’aquests, 2.800 corresponen als abonats, als quals se sumen la resta d’usuaris dels cursets de piscina o de pàdel, així com els que fan alguna de les classes dirigides.

Davant d’aquest volum d’inscrits ha calgut dimensionar alguns dels serveis que s’ofereixen per ajustar-los a la demanda. Per això, s’ha passat de les 52 hores setmanals de natació lliure disponibles abans de l’obertura del complex Win a 90 hores setmanals actualment. 
També s’han ampliat les hores setmanals dedicades a activitats dirigides de gimnàs, de les 37 abans de l’obertura del Win a les 75 actuals. A més a més, s’han afegit 32 hores setmanals més per a activitats aquàtiques dirigides, així com 18 hores setmanals per a activitats dirigides exprés a la sala de fitness. Per dur-les a terme, la plantilla de monitors també ha crescut, dels trenta inicials als quaranta actuals.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha valorat molt positivament aquest creixement, que «supera les previsions que teníem inicialment».

 La bona rebuda del complex Win ja ha portat l’equip de govern a plantejar una ampliació de l’espai dedicat al gimnàs i classes dirigides. 
L’últim ple ordinari, aquest novembre, ja va aprovar una modificació pressupostària per iniciar la redacció del projecte, i l’execució de les obres ja està recollida al Pla d’actuació municipal (PAM). Aquesta ampliació permetrà completar unes instal·lacions que a la primavera ja van incorporar nous vestidors que van ampliar la capacitat inicial, així com la zona d’aigües wellness i les pistes de pàdel.

Comentarios
Multimedia Diari