El complex esportiu que tots estaven esperant

Obre portes Win, el Complex Esportiu de Tortosa, i els usuaris valoren especialment la varietat de serveis i la flexibilitat d’horaris

13 noviembre 2018 10:26 | Actualizado a 15 noviembre 2018 11:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ahir va obrir portes al públic Win, el nou Complex Esportiu de Tortosa. El nou espai (on hi havia les antigues piscines descobertes) inclou una piscina de 25 x 20 m amb 8 carrers de competició i 10 d’entrenament, (i una piscina petita de 12,5 m i 1,20 m de profunditat per als cursos d’iniciació); les quatre sales de fitness, spinning i activitats dirigides; el conjunt de vestidors de grups i la zona de serveis comuns: entrada-recepció, vestidors tècnics-àrbitres, graderies, espais de manteniment, magatzem i infermeria. Ara, ja fet el trasllat, s’iniciarà la segona fase del projecte (amb l’enderroc de l’actual piscina coberta), amb una construcció del mòdul de vestidors col·lectius, la zona de spa i quatre pistes de pàdel. Està previst que estiga llest en quatre mesos. 

Els primers usuaris que van estrenar les instal·lacions ahir en feien una valoració en general molt positiva, tot afirmant que la varietat de serveis oferts en unes instal·lacions tan grans i modernes i la flexibilitat en els horaris eren els principals punts forts del nou complex, que també ha canviat radicalment la imatge de la mateixa plaça 1 d’Octubre del barri de Ferreries.

Un dels joves que ahir emprava la sala de fitness i màquines era Alfons Espejo, de 24 anys, que considerava  que «ara mateix no hi ha res millor a Tortosa amb aquests serveis i instal·lacions». El jove explicava al Diari que va apropar-se al complex divendres passat per informar-se i apuntar-se. «Em sembla que el preu és molt competitiu. Jo faré màquines i piscina, que encara no l’he provat. També tinc curiositat per l’spa, quan estiga llest. Tinc previst venir quatre dies a la setmana, sóc estudiant. Prefereixo venir a primera hora de la tarda quan no hi haja molta gent», concretava.

Carmen Escudero, de 53 anys, acudia ahir a la seua primera classe de pilates a les noves instal·lacions. Fa tres anys que ho practica. «Jo ja venia a les instal·lacions antigues i tenia clar que volia classes amb monitor. Vaig venir divendres passat a la presentació i m’han semblat unes instal·lacions molt boniques. Està molt bé tenir accés a les piscines i a les activitats dirigides al mateix espai. Vindré un parell de dies a la setmana», detallava. 

Una de les persones que ahir va nedar per primera vegada a la nova piscina de Tortosa era també Joan Mulet, de 55 anys, que neda des de fa molts anys. «He arribat a les 15.30 hores, normalment vindré sobre aquestes hores. De moment em semblen molt bé les instal·lacions; que pugue nedar per lliure cadascú amb el seu estil, és perfecte». Mulet valorava molt positivament la piscina per a un perfil de nadador veterà com ell, «però potser les persones que vulguen venir per oci a l’estiu aquesta piscina no és tan ideal. És una dinàmica que molts pobles i ciutats estan prenent, de fer sols una piscina de competició, i no una altra d’exterior, i alguns potser ho trobaran a faltar».

Comentarios
Multimedia Diari