El concert de Txarango, la gran aposta de les Festes Majors d’Amposta 2017

Els actes tindran lloc des de l’11 fins al 20 d’agost

24 julio 2017 11:49 | Actualizado a 24 julio 2017 14:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les Festes Majors d’Amposta arriben aquest any repletes d’actes per a tots els públics, distribuïts en diferents ubicacions arreu de tota la població i amb la incorporació de diverses novetats.

eel regidor de mitjans de comunicació i festes, Ramon Bel, assegura que el més important és aconseguir al cent per cent unes festes pròpies, que destaquen per la gran varietat d’espais empleats. 

Seguint la línia de l’any anterior, molts dels actes tindran lloc a la Plaça de l’Ajuntament, lloc emblemàtic que s’intenta potenciar durant aquests dies. En ella tindrà lloc l’inici de festes amb l’esdeveniment Camins de jotes, que pretén fer una transició des del País Valencià fins  les nostres terres, amb jotes tradicionals de tots els pobles inclosos en aquest recorregut. L’activitat estarà protagonitzada per Pep Gimeno Botifarra, Miquel Gil, Pau Puig, Sílvia Ampolla, Guardet i Suc d’Anguila.

El plat fort serà el concert del reconegut grup musical Txarango, amb entrada gratuïta. L’Actuació tindrà lloc el proper 15 d’agost al Pavelló Firal d’Amposta, i des de l’Ajuntament ja han avançat que les dos corals del municipi cantaran una cançó conjuntament amb el grup.

Una de les grans novetats d’aquest any és la reducció de la plaça de bous, com a resposta a l’assemblea popular que es va realitzar entre la població. Aquest fet no afecta a la capacitat de la plaça, simplement redueix les seves dimensions interiors.  

Un altra de les novetats és el trasllat de la zona jove a l’embarcador, on es duran a terme la majoria de festes, tot i que algunes també tindran lloc al Pavelló. La zona del Pavelló acollirà un any més les nits d’orquestra, i en ell també s’ubicarà el sopar popular del dissabte dia 19 d’agost.

Aquest any, tal com ja es va iniciar l’any anterior, el ball es traslladarà la nit del dilluns 14 a un espai alternatiu , que en aquesta ocasió serà la Plaça del Mercat Municipal.

Bel convida tots els ciutadans de les Terres de l’Ebre a visitar les festes d’Amposta, recalcant que la gran majoria d’activitats són totalment gratuïtes. "Intentarem que aquestes festes siguin el més exitoses possible territorialment, ja que tenim la gran avantatja de que tots els actes són gratuïts, excepte el sopar popular i el concurs de vestits de paper”, recordava el regidor. 

Per a aquesta propera edició de les Festes Majors s’ha augmentat la programació d’actes infantils, responent a la gran demanda per part dels pares. 

El pressupost d’aquest any ha disminuït sensiblement respecte el de l’any passat, sense afectar a la qualitat de les festes. 

Comentarios
Multimedia Diari