El conseller Bargalló remarca la importància de la innovació en qualsevol centre educatiu

Va visitar aquest dilluns diversos centres educatius de les Terres de l'Ebre

Maria Noche

Whatsapp
El conseller, a l’Escola d’Art i Oficis de Móra la Nova. FOTO: Joan Revillas

El conseller, a l’Escola d’Art i Oficis de Móra la Nova. FOTO: Joan Revillas

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visitava ahir dilluns diversos centres educatius de les Terres de l’Ebre, concretament a l’Aldea, Amposta i Móra la Nova, per conèixer la situació de l’educació al territori. «Es tracta de visitar la nostra estructura educativa al territori per dues coses. Primer per comprovar com s’hi fan apostes d’innovació educativa d’alt nivell, a Terres de l’Ebre, com a la resta del país. A l’escola es busquen noves metodologies, noves eines, nous camins per continuar millorant el procés d’aprenentatge dels nostres alumnes. I a la vegada, per palpar també aquelles realitats que només damunt el territori coneixes».

Coincidint amb el Dia Mundial de l’Educació, Bargalló valorava la tasca de centres com els que visitava ahir. «De vegades tenim la imatge que la innovació es lidera a Barcelona, la innovació es lidera a qualsevol lloc del país i des de qualsevol escola petita del poble més petit, de la comarca més allunyada de Barcelona». 

Bargalló va passar ahir per l’Escola Maria Garcia Cabanes i l’Escola 21 d’Abril, de l’Aldea; l’Institut Montsià i el Centre de Formació d’Adults, d’Amposta; i l’Escola d’Art i Oficis, de Móra la Nova. En tots els casos, acompanyat dels alcaldes i els directors pertinents.

Temas

  • MÓRA LA NOVA

Comentarios