Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ebre Tortosa

El conseller Bargalló visita les obres de l’escola Sant Llàtzer de Tortosa

ROSER REGOLF

Whatsapp
Els docents van mostrar el seu descontentament davant el conseller d’Educació i li van fer entrega d’un document. juan revillas

Els docents van mostrar el seu descontentament davant el conseller d’Educació i li van fer entrega d’un document. juan revillas

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, va visitar ahir els diferents centres educatius de Tortosa. El primer on va fer parada va ser a l’escola Sant Llàtzer on conjuntament amb l’alcaldessa, Meritxell Roigé, van recórrer alguns espais del centre i visitar les obres de millora i ampliació, on hi ha projectades dues aules, un espai comú i un magatzem.

Va ser allí on el conseller va destacar «la consolidació d’un projecte nou que anat creixent i ara està en la fase de consolidar-se». L’escola té 200 alumnes d’educació infantil i primària, amb els quals treballen a partir de tres eixos principals: els tallers, els espais i l’encaix d’aula. A banda, participen en el projecte d’innovació AraArt i han estat reconeguts amb el Premi Baldiri i Reixach. De la mateixa manera, l’escola també forma part de la xarxa d’entitats d’educació 360 i d’Escola Nova 21.

Durant la visita a la capital del Baix Ebre, Bargalló també va reunir-se amb els membres de la directiva de l’Institut Cristòfol Despuig, un centre que té una matrícula de 468 alumnes d’ESO i batxillerat i, entre els aspectes, destaca per impartir la doble titulació Batxibac.

Finalment, el conseller d’Educació, va presidir l’acte d’homenatge als docents i al personal d’administració i serveis jubilats el passat curs 2018-2019 a les Terres de l’Ebre.

Reivindicacions dels docents

Els representants sindicals dels docents ebrencs van aprofitar la visita de Bargalló per comunicar-li algunes de les necessitats del personal, com la revisió de les retallades i la millora de les condicions laborals. Entre altres coses, el professorat va transmetre per escrit un restabliment de l’horari anterior a les retallades, cap tancament de grups a l’escola pública i la necessitat d’incrementar el personal de suport educatiu per atendre la diversitat als centres.

Temas

Comentarios

Lea También