El delegat del Govern a l'Ebre torna a reivindicar la gratuïtat de l'AP-7 per reduir la sinistralitat de l'N-340

La via acumula vuit morts en sis mesos al tram ebrenc, els dos darrers aquesta setmana a l'Aldea

19 mayo 2017 22:33 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, ha denunciat, un cop més, la discriminació que pateix el territori amb la situació "precària" de les carreteres i, sobretot, de l'N-340. Pallarès ha insistit en reclamar la gratuïtat de l'AP-7 al seu pas per les Terres de l'Ebre per poder descongestionar la nacional i reduir, així, la sinistralitat tan elevada que acumula aquesta via. En només els sis mesos que portem d'any hi ha hagut vuit morts al tram ebrenc de l'N-340, els dos darrers aquest dilluns a la matinada al terme de l'Aldea (Baix Ebre). Es dóna la circumstància que en la majoria d'aquests accidents mortals hi ha implicats un o més camions.

"Sembla que el govern central faci orelles sordes amb la nostra reivindicació", s'ha lamentat Pallarès, després que aquest dilluns s'hagin hagut de lamentar dos víctimes mortals més en un accident de trànsit a l'N-340 a l'Aldea, on s'han vist implicats dos camions i un turisme. "Hem demanat la gratuïtat de l'AP-7 al seu pas per les Terres de l'Ebre i ens han dit que no, reclamem que siguin sensibles a la realitat que tenim", ha afegit.

Sobre la prova pilot que Foment iniciarà a l'AP-2 amb el desviament de camions de l'N-240 entre Borges i Montblanc, el delegat ebrenc ha reclamat "la mateixa consideració" per a les Terres de l'Ebre. Pallarès ha recordat que el volum de trànsit que hi ha a aquesta via és "molt important" i fa necessari d'un desdoblament, i ha afegit que la situació es complica en època estival amb el turisme de la costa.

Comentarios
Multimedia Diari