El fiscal demana 2.160 euros de multa per caçar en barraca

L’acusat va ser enxampat per una patrulla dels agents rurals amb un reclam elèctric que reproduïa el cant del tord

13 febrero 2021 10:30 | Actualizado a 13 febrero 2021 11:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un home que estava caçant pel mètode de barraca al terme municipal d’Ulldecona s’enfronta al pagament d’una multa de 2.160 euros com a autor d’un delicte relatiu a la protecció de la flora i la fauna, segons l’escrit d’acusació del Ministeri Públic. Aquest també sol·licita que el processat estigui inhabilitat durant dos anys per caçar.

L’acusat és un ciutadà espanyol i amb antecedents penals. A les onze de la nit del 21 d’octubre de 2019, els agents rurals estaven inspeccionant l’activitat cinegètica a l’àrea privada de caça T-10.116, situada al paratge les Senioles, al terme municipal d’Ulldecona.

Els agents van poder comprovar com l’acusat estava caçant per aquest mètode amb lliga, amb reclam elèctric utilitzant un reproductor específic del cant del tord per atreure aus.

La barraca és un mètode no selectiu de caça i no permès per la llei. L’home tenia llicència de caça i permís per poder fer-ho en aquella àrea, assenyala el fiscal.

El Ministeri Públic, en el seu escrit de conclusions provisionals, també sol·licita del comís del material confiscat pels agents rurals. El judici tindrà lloc en un dels dos Jutjats del Penal de Tortosa.

Comentarios
Multimedia Diari