El fiscal demana 3 anys i mig de presó per entrar a robar en una casa de Flix de matinada

Els inquilins es van despertar i s'enfrontaren amb el lladre

19 mayo 2017 16:43 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Fiscalia de Tarragona demana tres anys i mig de presó i el pagament d’una multa de 300 euros per a un home acusat d’entrar a robar de matinada en un domicili de Flix i amenaçar els propietaris en veure’s sorprès. El cas arribarà a judici en el Jutjat del Penal de Reus. El processat, Rafael A.A. està acusat dels delictes de robatori amb violència amb utilització de mitjà perillós en grau de temptativa i d’un delicte lleu de lesions. Tanmateix, haurà d’indemnitzar la víctima amb 90 euros per les lesions causades.

Els fets es remunten entre les dues i les tres de la matinada del 19 d’agost de l’any passat en un domicili del passeig de l’Ebre de Flix. En l’habitatge es trobaven el matrimoni i la seva filla petita. L’escrit d’acusació del Ministeri Públic apunta que l’acusat va agafar una barra de ferro del balcó. Es va introduir a l’habitació principal, on estava dormint l’home. Però el lladre es va veure sorprès per la dona, que va acudir al dormitori en escoltar uns sorolls estranys.

L’acusat va esgrimir una barra de ferro perquè la dona callés. Ella, davant la situació intimidatòria viscuda, va llençar un crit i va fugir de l’habitació, mentre l’home continuava dormint. Finalment es va despertar i, en veure la situació, va forcejar amb el lladre per prendre-li la barra de ferro i retenir-lo. Va aconseguir el seu propòsit, marxant l’acusat al balcó de l’habitació. Des d’allí es va llençar al buit, caient al terra i colpejant-se amb la porta del garatge de la casa de les víctimes, causant danys a aquesta. Posteriorment va fugir pel passeig de l’Ebre fins a la plaça del Mercat, on va ser trobat pels agents de l’autoritat.

L’acusat, en veure’s sorprès pels perjudicats, no va arribar a agafar cap objecte de l’interior de la casa. Com a conseqüència del forcejament amb l’acusat, l’amo va patir lesions en els dits del peu.

Durant l’entrada a l’habitatge, l’acusat va colpejar diversos mobles, tirant d’un d’ells un ordinador, causant danys –la reparació va costar 200 euros–. Tanmateix, arreglar la porta del garatge va costar 341,22 euros. Ambdues quantitats van ser cobertes per l’assegurança dels perjudicats.

 

Comentarios
Multimedia Diari