El govern insisteix en l’ampliació del Felip Pedrell

L’alcaldessa afirma que seguiran treballant per poder aprovar el projecte, que ha sigut tombat dos cops pels grups de l’oposició

08 octubre 2019 10:10 | Actualizado a 08 octubre 2019 10:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El govern de Tortosa ha insistit que seguirà treballant per poder portar a terme el projecte d’ampliació de l’Auditori Felip Pedrell.

L’ampliació del teatre auditori va tornar a quedar paralitzada dijous passat, amb els vots en contra dels grups municipals de Movem, ERC, Ciutadans i la CUP. En un ple extraordinari, el govern municipal va sotmetre a votació per segona vegada els acords que havien de permetre tirar endavant l’actuació. El pla passava per establir una plurianualitat, i per tant incloure la despesa als pressupostos per a l’exercici següent, però poder començar a licitar l’obra enguany sense haver de dilatar un any l’inici de l’actuació.

«Els grups argumentaven en un primer moment que no tenien prou informació del projecte o que no veien clar l’endeutament. Vam respondre a tots els dubtes amb tres comissions i vam proposar fer la reducció de l’endeutament i es va tornar a votar en contra. Ja no sabem què volen. És un vot per perdre la votació, però seguirem buscant la solució per aconseguir l’ampliació que la ciutat tant necessita», ha declarat l’alcaldessa Meritxell Roigé.

D’altra banda, el ple de Tortosa d’ahir al vespre va aprovar les mocions de de Movem Tortosa per a la declaració d’emergència climàtica i, per unanimitat, la d’adequar diversos espais i equipaments al poble dels Reguers, aixó com la del PSC que demana la retirada de l’amenaça de fer talls de subministraments a persones endeutades, entre d’altres.

Comentarios
Multimedia Diari