El jove mort a Roquetes intentava entrar a casa pel balcó

El noi hauria volgut accedir al seu domicili, un tercer pis, i va precipitar-se caient al buit i morint a l’acte. Els Mossos d’Esquadra confirmen que es tracta d’un accident, que coincideix amb el final de les Festes Majors de Roquetes

08 julio 2019 15:40 | Actualizado a 10 julio 2019 11:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tràgic final de Festes Majors de Roquetes. Ahir al matí un noi de 27 anys va morir en caure pel balcó quan intentava entrar a casa seua, al mateix municipi. Segons han confirmat els Mossos d’Esquadra, la mort ha estat accidental.

L’accident va tenir lloc cap a les 11 hores en un bloc de pisos de l’avinguda Vall de Zafán, un carrer molt proper a l’institut de Roquetes, on se celebra el ball de Festes Majors, i el conegut com a pont del vicari.

Sembla que el noi hauria volgut accedir al seu domicili, un tercer pis, pel terrat del bloc de pisos, en no portar les claus a sobre.

El jove va precipitar-se al buit i va caure al carrer de cap, produint-li la caiguda un cop molt fort al cap de forma que va morir de manera immediata i no es va poder fer res per salvar-li la vida. Al domicili hi viuria amb la seua parella.

Segons ha pogut saber el Diari, el noi tenia 27 anys i era d’origen magrebí, si bé ja feia anys que vivia a Roquetes i estava plenament integrat en la vida del poble i també treballava en una empresa del mateix municipi del Baix Ebre.

«Estava molt vinculat a Roquetes i de fet ha participat molt en aquestes festes majors», confirma l’alcalde de Roquetes, Francesc Gas.

L’accident tot just ha tingut lloc el darrer dia de les Festes Majors del municipi. A Roquetes les festes es viuen molt intensament i justament anit va ser la Nit Blanca, de forma que el ball de dissabte a la nit, al pati de l’institut, no va acabar fins les 9.30 hores d’ahir al matí (les altres nits de festa el ball acaba entre les 6 o les 7 hores).

L’accident, així doncs, es va produir una hora i mitja més tard d’acabar el ball.

En rebre una trucada d’alerta, fins als llocs dels fets van traslladar-se dotacions dels Mossos d’Esquadra, efectius de la Policia Local de Roquetes i ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques, que només van poder certificar la mort del jove.

Consternats

L’Ajuntament de Roquetes ha lamentat immediatament la pèrdua d’un veí tan jove.

«Lamentem molt aquest accident. Ha sigut un final de festa tràgic. I havien sigut unes festes molt participatives i bones», valora l’alcalde Gas. «Qualsevol mort provoca tristesa, però sent un noi tan jove encara més».

Comentarios
Multimedia Diari