Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El lingüista tortosí Joan Beltran rep un reconeixement universitari i institucional

Whatsapp
Resultat del projecte de creació col·lectiva en homenatge al lingüista tortosí Joan Beltran, al campus ebrenc de la URV. FOTO: JOAN REVILLAS

Resultat del projecte de creació col·lectiva en homenatge al lingüista tortosí Joan Beltran, al campus ebrenc de la URV. FOTO: JOAN REVILLAS

Aquesta setmana s’ha instal·lat al vestíbul del campus Terres de l’Ebre de la URV, l’ #Acció 7 del projecte de creació col·lectiva URVIART, coordinat per l’Antena Cultural Tortosa de la URV i impulsat per l’arquitecta Cristina Bestratén, que en aquesta ocasió té un format més expositiu i aborda d’una manera artística la figura del lingüista tortosí, Joan S. Beltran i Cavaller, recentment guardonat amb la Creu de Sant Jordi i nomenat membre de la secció filològica de l’institut d’Estudis Catalans.

Aquesta exposició, que s’hi estarà al campus ebrenc fins al 23 de desembre, coincidirà amb l’homenatge que des de les tres universitats amb representació al territori es farà a Joan Beltran demà dijous, 24 de novembre. L’acte tindrà lloc a les 18.00 hores a l’Aula Magna del campus ebrenc i consistirà en la lectura d’un manifest subscrit per tres universitats i diverses institucions abans esmentades. El professor del departament de Filologia Catalana de la URV Miquel Àngel Pradilla serà l’e-ncarregat de fer la glossa. Beltran (Tortosa, 1933) ha estat fonamental en el reconeixement de les especificitats de la parla de les Terres de l’Ebre.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También