El lladre d'Amposta que es va amagar en un sac de dormir

Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes in fraganti per un robatori amb força en un pis de la capital del Montsià

09 junio 2020 20:10 | Actualizado a 11 junio 2020 15:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria d’Amposta (Montsià) van detenir ahir dimarts dos homes de 24 i 33 anys i veïns d’Amposta com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en un domicili d’aquest mateix municipi.

El fet va tenir lloc el passat dimarts de les 02:30 hores de la matinada quan un veí d’un bloc d’habitatges del carrer Europa d’Amposta va alertar que dos desconeguts havien entrat a robar dins d’un pis.

En arribar al lloc, els mossos van observar que la porta havia estat forçada amb un tornavís que van trobar damunt la taula del menjador. Acte seguit, els agents van localitzar els dos sospitosos, un amagat darrere la porta d’una habitació i l’altre dins d’un sac de dormir.

Les incongruents explicacions sobre la presència dels lladres al lloc, va comportar que se’ls detingués per una temptativa de robatori amb força. Ambdós van quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l’obligació de presentar-se davant l’autoritat judicial quan siguin requerits.

Comentarios
Multimedia Diari