El mort en caure el cotxe al canal era un home de Masdenverge de 36 anys

Era embolador,  aficionat del món del bou i del cavall

14 julio 2018 17:04 | Actualizado a 16 julio 2018 11:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El conductor mort en caure el cotxe que conduïa al canal de la dreta de l’Ebre, la matinada d’aquest dissabte a Roquetes, és Joan A. P. de 36 anys i veí de Masdenverge, a la comarca del Montsià.  L’home tornava de les festes majors de Jesús quan va prendre el camí del Llorón i, per causes que s’investiguen, va caure amb el cotxe al canal. Segons ha pogut saber el Diari, una patrulla de Mossos hauria observat l’accident i per això es va poder actuar de seguida. Fins i tot un agent hauria intentat salvar l’home, però no va ser possible. La forta corrent de l’aigua en aquest punt va enfonsar el vehicle i el va deixar encastat a les comportes del canal, fet que va dificultar molt les tasques de rescat, segons ha detallat al Diari l’alcalde de Roquetes, Francesc Gas.

Com ja ha avançat el Diari, les tasques de rescat s’han allargat durant bona part del matí d’aquest dissabte, just al límit entre els termes de Roquetes i Jesús (Tortosa). Unitats subaquàtiques tant dels Mossos com dels Bombers han treballat intensament per treure el cos de l’aigua i també per comprovar que no hi hagués cap altra víctima. Els treballs han requerit també que la Comunitat de Regants del Canal de la Dreta de l’Ebre rebaixés el nivell de l’aigua al canal. Finalment i no sense moltes dificultats s’ha pogut extreure el cadàver de l’home. Posteriorment i amb l’ajut d’una grua, s’ha tret també el vehicle.

La mort del jove, força conegut en l’entorn de les penyes taurines i del cavall al territori, ja que era embolador,  ha generat moltes mostres de condol. L’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Jesús, d’on venia el jove quan va tenir l’accident, ha volgut mostrar el seu condol a la família i amics de la víctima.  

Comentarios
Multimedia Diari