El mort en l'accident de Tivissa és l'exdiputat del Parlament Miquel Àngel Marimon Fort

El sinistre ha tingut lloc aquest divendres al matí a la carretera C-44. La conductora del vehicle ha resultat ferida en estat crític i l'han traslladat en helicòpter a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. 

27 abril 2018 14:01 | Actualizado a 02 mayo 2018 09:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La persona morta aquest divendres al matí en un accident de trànsit a la carretera C-44, al terme de Tivissa, és Miquel Àngel Marimon i Fort, de 72 anys i resident a l'Hospitalet de l'Infant. Marimon va ser diputat al Parlament de Catalunya des del 1984 fins al 1992 per Convergència i Unió (CiU). També va ser regidor de l'Ajuntament d'Ascó i fundador i president del Club d'Atletisme del municipi, on va residir durant els anys que va treballar a la central nuclear. Va ser atleta del Reus Deportiu i entre altres entitats, també va estar lligat al Club de Tir al Plat de Flix i el Club de Caçadors de Sant Miquel d'Ascó. 

L'accident de trànsit ha tingut lloc aquest divendres  a les 10.22 al quilòmetre 22 de la carretera C-44 i fins al lloc s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra i una ambulància i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques. A causa de l'impacte, els dos ocupants del vehicle han quedat atrapats al seu interior i els Bombers han hagut de fer tasques d'excarceració. El passatger davanter ha mort i la conductora del vehicle ha resultat ferida crítica i ha estat evacuada eb helicòpter a l'hospital Joan XXIII de Tarragona. 

Comentarios
Multimedia Diari