Detenen al Baix Ebre un home de 30 anys per abús sexual en un autobús

15 diciembre 2019 10:10 | Actualizado a 16 diciembre 2019 19:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra van detenir, dissabte a la tarda, un home de 30 anys i veí de Vinaròs per realitzar tocaments a una noia en un autobús que circulava per l’AP-7, a l’altura del municipi de l’Aldea, al Baix Ebre.
Segons les primeres informacions sobre els fets, l’home, que va asseure’s de bon principi al costat de la noia, la va tocar-la repetidament durant el trajecte.

Posteriorment, va ser la mateixa jove, que és major d’edat, qui va trucar al telèfon d’emergències 112 alertant de la situació i informant els Mossos sobre l’autobús amb el qual viatjava i el recorregut que feia el vehicle de línia, la qual cosa va permetre que els agents poguessin interceptar-lo i detenir l’agressor.

Els Mossos d’Esquadra van desplaçar-se a la zona i van fer aturar l’autocar, que viatjava per l’autopista AP-7 en direcció sud, cap al País Valencià. Els agents van fer estacionar el vehicle prop de l’àrea de servei del Baix Ebre, ubicada en un polígon industrial del terme municipal de l’Aldea, i van detenir a l’agressor. 

L’home va quedar arrestat per un presumpte delicte d’abús sexual i aquest diumenge al matí va passar a disposició judicial.

Els delictes d’abús sexual, que atempten contra la llibertat sexual de la persona sense que aquesta atorgui el seu consentiment, estan generalment penalitzats, si la víctima és major d’edat, amb condemnes d’1 a 3 anys de presó o una multa de 18 a 24 mesos.

Comentarios
Multimedia Diari