El municipi de Caseres estrena aquest desembre un renovat i pavimentat Passeig de la Font

La Diputació de Tarragona ha dissenyat el projecte de  millora i n'ha dirigit les obres, que compten  amb  l'aportació de 119.561,15 euros del Pla d'Acció Municipal

17 diciembre 2019 18:20 | Actualizado a 19 diciembre 2019 18:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els veïns i veïnes de Caseres, a la Terra Alta, compten des d'aquest mes de desembre amb un espai totalment renovat: el Passeig de la Font, on s'ha millorat la pavimentació i els serveis. Enginyeria Municipal de la Diputació de Tarragona ha dissenyat el projecte de millora i n’ha dirigit les obres, que han comptat amb una aportació de 119.561,15 euros del Pla d’Acció Municipal (PAM) i 6.115 euros del Programa específic d’obres per a l’abastament i distribució d’aigua potable i sanejament i programa per la modernització d’equipaments informàtics (PEXI).

Els treballs han consistit en la pavimentació del passeig paral·lel al riu d'Algars (el Passeig de la Font), amb dues zones diferenciades: un pas per a vehicles amb acabat en formigó i una zona de passeig per als vianants que compta amb una vorera acabada amb pedra. A la vora del riu s'hi ha instal·lat també un mur de fusta. Tot plegat ha permès millorar l'accés al municipi des d'aquest carrer (que abans era un camí de terra). D'altra banda, s'ha instal·lat una nova xarxa de sanejament per a aigües residuals.

Comentarios
Multimedia Diari