El nou Carnet Jove d'Amposta amplia els seus avantatges

Joventut ha iniciat un pla pilot a set municipis del territori català per potenciar l’ús diari del carnet

28 noviembre 2018 17:28 | Actualizado a 28 noviembre 2018 17:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Des del Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya s’ha iniciat un nou pla pilot amb l’objectiu de potenciar l’ús del Carnet Jove en el dia a dia i ampliar els seus avantatges. D’aquesta manera, ja està en marxa l’expedició del nou Carnet Jove d’Amposta, un dels set municipis catalans que formen part d’aquest pla pilot, i l’únic de les Terres de l’Ebre. Un objectiu triple que beneficiarà els joves, però també els comerços locals i el municipi en general. 

Els set ajuntaments catalans han engegat una campanya de suma de nous avantatges i descomptes entre els comerços i empreses locals, i ara s’iniciarà la promoció del Carnet Jove entre el jovent del municipi. 

La directora general de Joventut, Norma Pujol, i l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, van presentat ahir, dimarts, en roda de premsa l’inici de l’expedició del nou Carnet Jove d’Amposta. Aquesta presentació marca el punt de partida per expedir els nous carnets. D’aquesta manera, els joves d’Amposta que des d’avui decideixin de fer-se nous titulars del Carnet Jove, ja ho poden fer acudint a una de les oficines de CaixaBank del municipi. Per la seva banda, els joves que ja eren titulars no caldrà que el renovin. Així mateix, properament disposaran de la nova imatge del Carnet Jove d’Amposta al Carnet Jove Virtual que inclou l’app del Carnet Jove.

Un 50% més d’oferta
En el cas d’Amposta, i a través d’aquesta campanya per potenciar el Carnet Jove, el nombre d’avantatges que s’ofereixen a partir d’ara és d’un total de 45. Això implica que s’ha incrementat un 50% l’oferta. Entre els nous avantatges destaquen els vinculats a l’ús del carnet en el dia a dia: alimentació, perruqueria, articles per a la llar, serveis mèdics o formació. A més a més, avantatges en diferents serveis municipals, com són els descomptes en la programació municipal de teatre i espectacles, la piscina municipal o el Museu de les Terres de l’Ebre.

D’aquesta manera, els titulars del Carnet Jove d’entre 12 i 30 anys que resideixen a Amposta, així com també els ebrencs i ebrenques, els joves catalans i els europeus titulars del carnet, ja tenen accés a tots aquests avantatges i descomptes de la població.
 

Comentarios
Multimedia Diari