Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El panorama literari ebrenc es presenta més diversificat que mai

Des de sàtira fins a novel·la històrica, recull de contes o poesia: hi ha prop d´una vintena de novetats amb signatura ebrenca

Marina Pallás

Whatsapp
Imatge de l´any passat del Sant Jordi a Tortosa, on la gran majoria d´autors ebrencs signen exemplars. Foto: joan revillas

Imatge de l´any passat del Sant Jordi a Tortosa, on la gran majoria d´autors ebrencs signen exemplars. Foto: joan revillas

Als autors plenament consolidats que també estrenen llibre per Sant Jordi com són Francesca Aliern, Jesús M. Tibau o Villent Pellicer, enguany cal sumar una gran diversitat de gèneres i temàtiques a les novetats literàries amb accent ebrenc.

«Aquest Sant Jordi hi ha molts llibres ebrencs i de molts temes i editorials diferents. A més dels que ja són un clàssic i tenen més visibilitat, també m’agradaria esmentar el llibre d’Agustí Clua, Tardets, o el poemari de Montse Boldú Vestit de flors per a una dona nua», valora Rosa Cubeles de la llibreria de referència a Tortosa, La 2 de Viladrich.

Dins dels llibres de gènere històric també cal destacar Els gremis de Tortosa, de Ramon Miravall, o El Vapor Anita, la història d’un mite d’Albert Curto i Laura Tienda, quan tot just s’ha complert un segle de la seua construcció.

Aquesta setmana, Cubeles explica al Diari que ha notat un bon nombre d’exemplars venuts de La vida sense la Sara Amat, de Pep Puig (Premi Sant Jordi 2015); La filla del capità Groc, de Víctor Amela; Lo llibre 2, amb expressions ebrenques i Los del sud us matarem a tots, una sàtira.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También