El pidolaire que robava a Tortosa i l'Ametlla de Mar

Els Mossos d’Esquadra resolen 10 furts en domicilis del Baix Ebre

23 abril 2020 16:04 | Actualizado a 23 abril 2020 16:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En el transcurs dels últims mesos a les comissaries deMossos d’Esquadra de l’Ametlla de Mar i Tortosa s’havien rebut diverses denuncies per furts en domicilis realitzats per part un home que es presentava demanat almoina.

L’autor dels furts aprofitava per observar els accessos dels habitatges i davant qualsevol manca d’atenció per part dels propietaris, majoritàriament persones grans, accedia a l’interior i sostreia preferentment diners, carteres i objectes petits d’electrònica.

El passat 10 d’abril un home va ser enxampat in fraganti després de furtar diners en una casa de Tortosa a la qual ja s’havia presentat dies abans demanant alguna cosa per menjar. L’home de 21 anys, nacionalitat guineana i veí de Tortosa va quedar arrestat.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar en seu policial a l’espera de comparèixer davant l’autoritat judicial.

Arran d’aquesta detenció i la plena identificació de l’autor, els agents han pogut resoldre fins a 9 furts denunciats durant els mesos de febrer i març en domicilis de l’Ametlla de Mar, l’Ampolla, Camarles, l’Aldea i Tortosa.

Tots aquests furts en domicilis presentaven el mateix modus operandi i la mateixa descripció física de l’autor, el qual posteriorment ha estat reconegut per les víctimes com la persona detinguda el dia 10 d’abril a Tortosa.

 

Comentarios
Multimedia Diari