Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El pont de l'Estat de Tortosa, reobert al trànsit en els dos sentits

Ja s'ha asfaltat i pintat, però l'obra no acabarà del tot fins les festes de la Cinta 

M.Millan

Whatsapp
El pont reobert als dos sentits del trànsit. Foto: Ajuntament de Tortosa.

El pont reobert als dos sentits del trànsit. Foto: Ajuntament de Tortosa.

Ja està  reobert al trànsit el pont de l'Estat sobre l'Ebre a Tortosa, en els dos sentits de la marxa. La infraestructura havia estat tallada del tot al pas del trànsit rodat des del passat dilluns i fins dimecres al vespre, per procedir a l'asfaltat del mateix pont i els accessos. Durant les Festes del Renaixement i fins al 14 d'agost es podrà circular normalment pel pont per creuar l'Ebre, després de més d'un any en què els cotxes només hi han pogut passar per anar des del centrede la ciutat fins al barri de Ferreries. 

El trànsit del pont es tornarà a tallar del tot del 14 al 24 d'agost, per tal d'instal·lar-hi les plaques de formigó que han de conformar la plataforma sud per a bicicletes i vianants. L'Ajuntament preveu que les obres estiguen del tot  acabades per les festes majors de la Cinta, a principis de setembre.

Temas

Comentarios

Lea También