Más de Ebre

El pont del Mil·lenari de Tortosa, escenari de l'anunci del nou Ferrari

També es van prendre imatges del nou cotxe a la carretera del Port, d'accés al Mont Caro, amb uns pronunciats revolts

Redacció

Whatsapp
Aquest és el nou model de Ferrari que va ser gravat circulant per  diferents emplaçaments de Tortosa.  Foto: Ràdio Ebre

Aquest és el nou model de Ferrari que va ser gravat circulant per diferents emplaçaments de Tortosa. Foto: Ràdio Ebre

El pont del Mil·lenari de Tortosa i la carretera del Port han estat dos dels escenaris escollits per a l’enregistrament d’un espot publicitari sobre el nou Ferrari 488 GTB. La gravació va tenir lloc diumenge a la tarda i el capvespre. Quan encara era de dia es va veure l’impressionant cotxe per la carretera del Port, de pujada al Mont Caro, al tram entre el Caragol i el Portell.

Posteriorment, quan ja va caure la nit, la gravació es va traslladar a la ciutat de Tortosa i, entre altres punts, es van enregistrar diverses imatges del cotxe circulant pel pont del Mil·lenaris sobre l’Ebre. Un vehicle que anava al davant sostenia una càmera que enregistrava el cotxe en plena conducció.

La Policia Local de Tortosa va controlar el pas de vehicles a la zona i hi va haver talls puntuals, sense majors afectacions en el trànsit. La presència del cotxe de luxe i de l’equip de rodatge de l’anunci va despertar la curiositat d’alguns veïns, que es van apropar a la rotonda d’accés al pont per tal de poder enregistrar imatges i veure de prop el treball d’enregistrament.

La setmana passada, el pilot de fórmula 1 Sebastian Vettel va presentar a la fàbrica de Ferrari aquest nou model 488 GTB de la marca, que substitueix el 458 Italia.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También