El port pesquer de l'Ametlla de Mar viurà dissabte la 35a Diada de l’Arrossejat

Una quarantena de cuiners amateurs elaboraran les seves versions d’aquest plat típic de la gastronomia marinera, a la Confraria de Pescadors

10 octubre 2019 09:50 | Actualizado a 13 octubre 2019 15:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’arrossejat i el peix de llotja prenen el màxim protagonisme gastronòmic aquests dies a l’Ametlla de Mar. Dissabte 12 d’octubre al port pesquer tindrà lloc la festa dedicada a aquests plats i productes típics de la cuina calera;una cita que a més servirà per donar el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques en les que prendran part 11 restaurants locals.

La Diada de l’Arrossejat arriba aquest dissabte a la seva 35 edició. Es preveu que una quarantena de cuiners amateurs cuinaran els seus plats a la Confraria de Pescadors, en dos torns, per optar a un dels sis premis de ‘Mestres Arrossejaires’.

Els assistents també podran degustar el típic plat mariner al preu d’un euro. La Diada, que s’iniciarà a les 17.00 hores, comptarà amb l’espectacle de màgia ‘La Nevera de Profit’ de l’Agència de Residus de Catalunya i estarà amenitzada per la Xaranga Suquet Calero.

La tradicional festa gastronòmica marcarà l’inici de les Jornades Gastronòmiques de l’Arrossejat i el Peix de Llotja, que s’allargaran fins al 20 d’octubre.

En aquesta edició hi prenen part un total d’onze restaurants, que cuinaran diverses propostes amb les moltes varietats de peix que cada dia pesquen les barques caleres, amb l’arrossejat com a plat comú però també cuinat a l’estil de cada xef.

Els establiments participants són: el Duke Restaurant, el Pescador, Nàutic, La Serra, La Subhasta, Les Veles, Lorena, Ma&Ro, Marina, Mestral i Poniente.

Comentarios
Multimedia Diari