Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El president de la Federació de Veïns de Tortosa, Josep Baubí, dimiteix

Baubí al·lega 'motius personals'

Marina Pallás

Whatsapp
Josep Baubí seguirà sent president de l'Associació de Veïns del Centre-Nucli Històric. Foto: Joan Revillas

Josep Baubí seguirà sent president de l'Associació de Veïns del Centre-Nucli Històric. Foto: Joan Revillas

El president de la Federació de Veïns de Tortosa, Josep Baubí, dimiteix. Baubí ha declarat al Diari, que, simplement, són "motius personals" i que prefereix "quedar-se a un costat".

El passat dia 18 de juliol el president de la Federació de Veïns es reunia amb l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i al dia següent Baubí comunicava la seua dimissió "irrevocable" als presidents de les associacions de veïns de la ciutat.

Malgrat això, Baubí expressa que se'n va "satisfet" de la presidència de la Federació, ja que considera que la Federació ha estat present en moltes lluites de la ciutat i del territori. "Han sigut 22 mesos que he estat de president i han sigut 22 mesos de tensió", ha expressat. "Però hem aconseguit algunes coses i hem estat al rovell de l'ou".

Una de les principals lluites de la Federació d'Associacions de Veïns de Tortosa, amb Baubí al capdavant, ha sigut el pla de mobilitat i millora dels accessos de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. La Federació també ha estat molt present en el moviment veïnal per exigir la gratuïtat de l'N-340. En aquests mesos també s'ha aconseguit la millora de la C-12 i l'accessibilitat al CAP del Temple. A nivell de ciutat, Baubí ha demanat en repetides ocasions a l'Ajuntament de Tortosa un pla de xoc a la via pública per solucionar l'incivisme i la neteja dels carrers. També la il·luminació de la ciutat ha sigut un altre cavall de batalla.

El periodista tortosí seguirà sent president de l'Associació de Veïns del Centre-Nucli Històric. El proper 1 d'agost, la Federació es reunirà per fer oficial la dimissió i discutir el futur de la presidència.

Temas

Comentarios

Lea También