El projecte Emma arriba al seu objectiu de recaptar 150.000 euros per a la investigació del càncer de mama

L'empresa de serveis funeraris Remsa ha fet la donació dels 2.000 euros que faltaven

20 octubre 2021 16:29 | Actualizado a 20 octubre 2021 16:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El projecte Emma arriba al seu objectiu de recaptar 150.000 euros per a la investigació del càncer de mama i ho fa amb una nova aportació solidària de Remsa. L'empresa de serveis funeraris ha fet la donació dels 2.000 euros que faltaven per assolir aquesta primera fita, amb la que han contribuït també moltes institucions, empreses i persones d'arreu del territori.

Aquesta última aportació de l’empresa és el colofó a una molt estreta col·laboració de Remsa amb el projecte Emma, que es va iniciar amb el patrocini de l'equip femení del club bàsquet Cantaires de Tortosa fa més d'un any. L'equip no només va lluir diferents imatges del projecte al seu pavelló, sinó que també va canviar el nom pel de 'Projecte Emma Bàsquet Cantaires Femení', donant visibilitat al projecte més enllà del nostre territori.

El novembre de 2020 la col·laboració va continuar amb una important donació de 10.000 euros que va permetre assolir un primer objectiu del projecte Emma amb la compra de nou material informàtic i de laboratori. Al gener de 2021, Remsa va fer la compra d'un miler de polseres solidàries per donar-les, acompanyades d’un díptic informatiu sobre el projecte, a tots els seus usuaris. Una de les darreres accions amb el projecte Emma ha estat la compra de diferents flamenques, el peluix oficial del projecte, per repartir-les entre els participants del campus de bàsquet “Winners”, celebrat a Amposta aquest darrer estiu.

El suport de Remsa al projecte Emma ha estat una prioritat per l'empresa, que fa una aposta sòlida per acompanyar aquells projectes socials que tenen per objectiu millorar la vida dels ciutadans. El director general de Remsa Memorial, Fernando Muiño, ha celebrat que "amb aquest últim gra de sorra, hem aconseguit entre tots i totes complir els primers objectius del projecte Emma, que ha despertat la solidaritat de totes les Terres de l'Ebre". "En un any tan complicat, des de Remsa hem volgut estar més que mai al costat de les iniciatives solidàries i socials del nostre territori", ha afegit Muiño.

Amb aquests diners, el grup de recerca que hi ha darrere de la campanya solidària del projecte Emma podrà contractar un jove investigador de les Terres de l'Ebre durant tres anys i comprar tot el material necessari. El grup de recerca en Patologia Oncològica Bioinformàtica de les Terres de l'Ebre, amb seu a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i el suport de la Fundació Doctor Ferran, basa la seva investigació en conèixer els mecanismes que, a través dels ganglis de l'aixella, propaguen el càncer de mama a la resta del cos. El seu projecte pretén obrir noves vies d'investigació que permetin millorar el diagnòstic, pronòstic i tractament de les pacients amb càncer de mama.

Comentarios
Multimedia Diari