Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ebre Ribera d’Ebre

El projecte Rural Pass fomenta el 'coworking' en els entorns rurals

REDACCIÓ

Whatsapp
Presentació del Rural Pass. FOTO: CONSELL COMARCAL DE LA RIBERA D’EBRE

Presentació del Rural Pass. FOTO: CONSELL COMARCAL DE LA RIBERA D’EBRE

El Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques Ribera d’Ebre i Terra Alta (CIS) ha presentat el Rural Pass, una iniciativa en el marc del projecte de cooperació catalana Cowocat_Rural. L’objectiu és facilitar que els coworkers de tota la xarxa puguin posar en pràctica la mobilitat laboral i treballar tres dies al trimestre, de manera gratuïta, en un altre espai rural de Catalunya o en algun dels Espais Amics (urbans). «El projecte Cowocat_Rural ens dóna l’oportunitat de treballar, des del nostre entorn propi, en feines que, molts cops, estan ubicades a les ciutats. Posant en marxa aquesta nova iniciativa, el Rural Pass, estem donant un pas endavant», explica Gemma Carim, presidenta del CIS i del Consell de la Ribera.

Cowocat_Rural és un projecte de cooperació LEADER en el qual hi participen actualment deu grups d’acció local de Catalunya amb espais de coworking al Pirineu i a Girona, a la plana de Lleida, al Camp de Tarragona, a la Catalunya Central i a les Terres de l’Ebre. En el cas de la Ribera d’Ebre i de la Terra Alta, aquests espais es troben a Flix, al Centre d’Empreses; al CoEbreLAB de Móra d’Ebre; la Zona Líquida de Riba-roja i el Vitis Espai Coworking de Gandesa.

Comentarios

Lea También