El recapte de Tortosa recull 13.000 quilos d’aliments

Tenint en compte els agreujants i la falta de voluntariat per la Covid-19, el Banc dels Aliments considera que la campanya ha estat un èxit

08 junio 2020 09:40 | Actualizado a 08 junio 2020 09:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

12.948 quilos d’aliments, aquesta ha estat la quantitat aconseguida en la recollida d’aliments que ha tingut lloc al Mercat i supermercats de Tortosa des del dissabte 30 de maig i que es va allargar durant tot la setmana passada.

El portaveu del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, ha volgut remarcar com d’important és la tasca del voluntariat, i és que aquesta recollida no ha pogut comptar amb l’ajuda dels 700 voluntaris habituals a conseqüència de les restriccions per la Covid-19. «Des del Banc dels Aliments sempre dèiem que el voluntariat era molt necessari, aquesta setmana s’ha demostrat que és imprescindible», ha recalcat Ologaray.

Tot i que no s’ha assolit el mateix nombre de donacions per la manca de voluntaris que animen a participar, el portaveu del Banc dels Aliments ha manifestat que «tenint en compte tots els agreujants i la falta de voluntariat, la campanya ha estat un èxit». «El Banc dels Aliments seguirem impulsant iniciatives per poder ajudar a totes les famílies que més ho necessiten. Hem de treballar tots junts», ha dit. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha destacat que «la gent de Tortosa ha tornat a demostrar la seua solidaritat», agraint la intensa tasca que ha fet Càritas, Creu Roja, l’Arxiconfraria de la Cinta, Protecció Civil i el Banc dels Aliments. 

També un grup de venedors del mercat van aportar 1.200 litres de llet i l’Associació de Veïns del 13 de Gener i Horta va recollir 400 quilos d’aliments entre els veïns.

Comentarios
Multimedia Diari